Proefavonden

Kom naar twee proefavonden bij jou in de buurt en ontdek hoe leuk het is om bij Elan te zingen! We gaan elkaar ontmoeten, lachen, natuurlijk lekker zingen, kortom, we maken er een gezellige avond van!

Twee proefavonden voor € 6,00.

Nieuwe locaties van Popkoor ELAN

Elan Oosterhout start!

Kooravonden elke dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur in het Partycentrum Minneboo Rulstraat 9 onder leiding van Jelle Ruijssenaars. Kom naar twee proefavonden om de sfeer van Elan te proeven!

Elan Delft is gestart!

Kooravonden worden gehouden elke dinsdag om 20.00 uur in de Grote zaal in het wijkcentrum De Hofstee. Kom naar twee proefavonden en ervaar onze fantastische sfeer!
Popkoor ELAN delft

Binnenkort bij jou in de buurt...

vraagteken

Alle locaties popkoor Elan

Elan in Amersfoort

Binnenkort starten we een projectkoor Elan Amersfoort. Straks meer informatie daarover.

Elan in Delft

Kooravonden elke dinsdag in wijkcentrum De Hofstee, Sandinoweg 149 onder leiding van dirigente Arina Holwerda. We repeteren in de Grote zaal met een gezellig barretje en buitenterras daarbij. Gratis parkeren, dicht bij de tramhalte en het treinstation. Kom naar twee proefavonden en ervaar hoe fantastisch de sfeer bij Elan is!  Schrijf je hier in voor twee proefavonden

Elan in Callantsoog

Repeteert elke woensdagavond 19.30 – 21.30 uur in het Dorpshuis De Kolfweid Jewelweg 7c onder leiding van dirigent André Jansen.

Elan in Houten

Repeteert op dinsdag 20.00 uur – 22.00 uur in het theater Aan de Slinger, De Slinger 40 onder leiding van dirigente Noortje Pater.

Elan in Oosterhout

We starten in Oosterhout! Kooravonden elke dinsdag in het Partycentrum Minneboo van 20.00 uur tot 22.00 uur. Kom naar twee proefavonden: 30 januari en 6 februari om 20.00 uur in Partycentrum Minneboo Rulstraat 9 in Oosterhout.

Elan in Schagen

Repeteert elke maandagavond 20.00 uur– 22.00 uur in het Cultuurhuis Markt 18 in de zaal Talentenvloer onder leiding van dirigent André Jansen.

Elan in Vleuten

Repeteert elke donderdagavond 20.00 – 22.00 uur in Buurtcentrum De Schakel Schoolstraat 11 onder leiding van dirigent André Jansen.

Ons repertoire

Bestaat uit leuke, vlotte, stevige en romantische liedjes die iedereen aanspreken, van de Beatles tot Adéle, van Queen tot Bløf en van Wim Sonneveld tot Bruno Mars. Alle liedjes worden meerstemmig gezongen.

Repertoire

De sfeer

Wij repeteren wekelijks op verschillende gezellige locaties met een barretje om na te genieten. Het koor Elan is toegankelijk voor iedereen, met of zonder zangervaring. Samenwerking, respect en gezelligheid staat voorop

Sfeer

Lees hier over het lidmaatschap, bladmuziek en huisregels

Heeft u vragen? Bel ons +(31) 6 103 277 23 of schrijf ons via het contactformulier.