Hoi Elena, André en ver alle leden van het Krasikoor (zo noemen we nu ons groepje),

Janneke en ikke hebben gisteren de eerste reünie van Rhodos gehad, we hebben voor onze vrienden onze gezamenlijke verjaardag gevierd. Ook deze avond was heerlijk, met natuurlijk alle verhalen van de Zomerschool, nog steeds één glimlach als we het over de Rhodos week hebben.

Wat was het fijn die hele Rhodosweek, de workshops bij Dionysos, bij Embona, het strand bij Kalavarda, één van de hoogtepunten het zingen op Monte Smith, die hele dag op de boot, de gezelligheid vanaf het eerste uur op Schiphol. De geweldige verzorging door jullie, de verschillende plekken waar we gegeten hebben, en voor mij wel het hoogtepunt van de hele week, die laatste zondagmiddag in Rhodosstad! Ik kan er alleen maar aan terugdenken met één grote glimlach.

En dan heb ik het nog niet gehad over mijn verjaardag, mijn 63ste de hele dag, ik ga die niet snel vergeten.

Elena en André, nogmaals bedankt voor de heerlijke week en de andere leden van Krasi, jullie ook thanks voor de lol en de gezelligheid, ik zie al uit naar de reünie bij Tineke!

En ook wij kunnen het deuntje van Varka Sto Gialo niet uit ons hoofd krijgen, Janneke vaak zingend en ik neuriënd en fluitend, we steken elkaar steeds weer aan.

Nogmaals allen, vreselijk veel dank voor de fantastische week

Groet,

Hans