Hoi André en Elena,

Ik heb enorm genoten gisteren van het optreden. Persoonlijk een ontzettend rotjaar achter de rug en mijn solo was een eerste stap in de goede richting, of het nou zuiver was of niet ik vond het top om te doen! Dank voor de super begeleiding. Ik was gister best trots op mezelf maar bovenal trots op het koor en de groep, ik voel me er welkom en gelijk en dat is best bijzonder om in korte tijd zo’n groep in elkaar te zetten. Wat dat betreft alle lof voor jullie!!!

José

Andre en Elena,

Voor jullie ook veel dank voor de begeleiding van gisteravond en de fijne zangavonden in het afgelopen jaar. Mijn aanwezige familie vonden het prachtig.

Elly

Beste Elena en André,

Ik wil nog even kwijt dat ook ik erg genoten heb van het afgelopen weekend. De 2 optredens en het gezellige feest in de Schakel – wat een heerlijke groep mensen, nooit verwacht dat het zo zou kunnen zijn binnen een koor. De feestcommissie, maar zeker ook jullie samen hebben ervoor gezorgd dat wij allemaal erg genoten hebben. Bedankt hiervoor en ik wens jullie heel gezellige feestdagen!

Pauline

Lieve Andre en Elena,

Ik wil jullie en alle anderen die aan het ElanFeest van 17 juni j.l. hebben meegewerkt hartelijk bedanken. Het was echt een feest om voor en met elkaar te zingen. Ik heb genoten van het samen zingen en het enthousiasme te zien van andere koorleden. Het was echt zing, beleef en geniet. De workschop vond ik heel goed en leuk, kortom een goed georganiseerde TOPDAG!

Ellie

“Hallo Elena en André,

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor de geweldige workshop-vakantie “Zing, beleef, geniet”. Ondanks dat ik geen lid ben van het popkoor Elan, maar partner van Marga als koorlid, en totaal geen muziek ervaring heb anders als het ernaar luisteren, heb ik bijzonder genoten van deze voortreffelijke week op Rhodos. Allereerst de wijze waarop jullie het programma hebben opgesteld, daar begeleiding aan hebben gegeven en de professionele ontspannen invulling van de workshops was heel relaxed, liefdevol en leerzaam.

Willem
Willem

Lieve Elena en André,

Elke dag denk ik op vele momenten terug aan de prachtige week. Vanmorgen schalde “Laat maar” door ons huis en dan krijg ik een brok in mijn keel. Wat heb ik genoten van jullie prachtige workshops, met zoveel liefde en passie verzorgd. Tijdens en ook na deze week werd ik mij bewust wat muziek met je kan doen. Je bevrijd voelen en je open kunnen stellen voor al het moois om je heen en daar de tijd voor nemen om van te genieten.Ik durfde ook steeds harder te zingen, zonder te schreeuwen, maar om mijn stem beter te gebruiken. Dat was een hele ervaring.

Marga
Marga
het koor Elan Vleuten

Ik sluit me bij de mooie woorden van Willem aan. De workshops vond ik heel divers en behoorlijk de diepte ingaan het stemde echt tot nadenken. Het landschap, varen op het schip, mooi! Het hotel en de tuin, was erg mooi.

Lia
Lia
Het hoor Elan Callantsoog

Lieve Elena en Andre,

Ik kom even van mijn roze wolk om jullie te laten weten hoe ik onze gezamenlijke week “Zing, Beleef, Geniet!” op Rhodos heb ervaren. Wat een fantastische week, ik heb intens genoten.

De combinatie van zingen, workshops, zon, zee, zwemmen en varen, echt iets voor mij.

Ik heb het opgezogen, alles klopte: de accommodaties, het heerlijke eten en een biertje op zijn tijd, heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!

Jullie hebben een natuurlijke manier van begeleiden en kennisoverdracht, ik heb ervaren dat het met liefde wordt gedaan.

Natuurlijk zullen bij andere groepen de processen weer anders verlopen, maar hou die kracht vast, die is waardevol.

Ik heb mijzelf kunnen toetsen aan anderen, wie ben ik, wat kan ik, hoe sta ik tegenover anderen en wat kan ik verbeteren, bijvoorbeeld soms mijn trompet laten horen.

Ik hoop op een vervolg “Zing, Beleef, Geniet!” met een workshop “SOLO en DUO zang” om zo met steun van elkaar de kracht in mezelf te vinden, zodat het solo zingen sterker en vrijer wordt.

Ik dank jullie, mijn maatje Ingrid en de groep hartelijk voor deze mooie en leerzame ervaringen, met als kers op de taart het gezamenlijk zingen bij de diverse terrasjes in Rhodos stad.

Lieve groet, Ellie.

P.S. Het lied VARKA STO GIALO krijg ik niet uit mijn hoofd.

Ellie
Ellie
het koor ff anders

Lieve Andre en Elena,

Wat een heel bijzondere week heb ik mogen beleven met jul lie Zomerschool “Zing, Beleef, Geniet”!!

Nou genieten was het, wat hebben jullie veel tijd, energie en vooral Liefde gestoken in alles wat we gedaan hebben.

Iedere dag een andere locatie, waar de workshop gegeven werden: op het strand, waar we ook heerlijk konden zonnen en zwemmen, op een luxe jacht die langs de kust voer en waar we in diverse baaien hebben gezwommen, tijdens een wijnproeverij, wat een prima combinatie!!

Bij zonsondergang onze liedjes gezongen, kippenvel!!!

Heel veel van het eiland gezien en bij de ECHTE GRIEK altijd heerlijk gegeten, iedere dag op een andere plek.

Als ik naar de foto’s kijk word ik daar heel blij van.

Kortom een aanrader voor iedereen die wat meer wil genieten van zang en muziek, en een heel fijne vakantie op het mooie eiland Rhodos wil hebben.

Andre en Elena BEDANKT!

Liefs,

Friedy.

Friedy
friedy
Het koor ff anders

Hoi Elena, André en ver alle leden van het Krasikoor (zo noemen we nu ons groepje),

Janneke en ikke hebben gisteren de eerste reünie van Rhodos gehad, we hebben voor onze vrienden onze gezamenlijke verjaardag gevierd. Ook deze avond was heerlijk, met natuurlijk alle verhalen van de Zomerschool, nog steeds één glimlach als we het over de Rhodos week hebben.

Wat was het fijn die hele Rhodosweek, de workshops bij Dionysos, bij Embona, het strand bij Kalavarda, één van de hoogtepunten het zingen op Monte Smith, die hele dag op de boot, de gezelligheid vanaf het eerste uur op Schiphol. De geweldige verzorging door jullie, de verschillende plekken waar we gegeten hebben, en voor mij wel het hoogtepunt van de hele week, die laatste zondagmiddag in Rhodosstad! Ik kan er alleen maar aan terugdenken met één grote glimlach.

En dan heb ik het nog niet gehad over mijn verjaardag, mijn 63ste de hele dag, ik ga die niet snel vergeten.

Elena en André, nogmaals bedankt voor de heerlijke week en de andere leden van Krasi, jullie ook thanks voor de lol en de gezelligheid, ik zie al uit naar de reünie bij Tineke!

En ook wij kunnen het deuntje van Varka Sto Gialo niet uit ons hoofd krijgen, Janneke vaak zingend en ik neuriënd en fluitend, we steken elkaar steeds weer aan.

Nogmaals allen, vreselijk veel dank voor de fantastische week

Groet,

Hans

Hans
Hans
Het koor Elan Vleuten