Marjon Dries bewerkt

Marjon Dries

Op jonge leeftijd als ik zong was ik al constant bezig met het zoeken naar een mooiklinkende tweede stem in melodie. Deze interesse werd erg geprikkeld op het conservatorium in Tilburg waar ik me met veel passie en plezier heb gericht op meerstemmige zang. Harmonieleer en directie in theorie en meerstemmig zingen in de praktijk bij het Fontys Jazz Choir en verschillende eigen vocal groups – het was een fantastische leerervaring!

In 2013 ben ik afgestudeerd als zangeres in lichte muziek. Omdat ik het heerlijk vind om ook om te arrangeren en de groep aan te sturen ben ik na mijn studie begonnen als inval dirigent bij verschillende koren waardoor ik veel ervaring heb opgedaan. Momenteel ben ik dirigent van koren in Tilburg en Breda en nu ook bij Koorcompany! Daarnaast werk ik als zangdocent op verschillende muziekscholen.

Mijn enthousiasme voor meerstemmig zingen breng ik graag over op koorleden om samen daarvan te genieten. Naast plezier ga ik ervoor om de mooiste klank uit een groep te halen om zo, of je nu met 10 of met 100 stemmen bent, te klinken als één!